7.12.13

Almost Christmas


Hello,

Ihanaa kun täällä on nyt kunnolla lunta. Yksi eroista Suomen ja Kanadan välillä on se, kun tänne tulee kerralla kunnon talvi. Lunta tulee heti niin paljon, että se pysyy ja vaikka aurinko paistaa melkein koko ajan, pakkasta on sen verran, ettei lumi sula. Ja keväällä on sama juttu, kaikki tapahtuu jotenkin tosi nopeasti, aurinko sulattaa lumen vauhdilla ja sitten onkin yhtäkkiä kesä ja tosi lämmintä.

I love it that we have so much snow already. This is one of the differences between Finland and Canada as the real winter starts right away. Even though the sun shines almost every day, the freezing temperatures keep the snow from melting and the nature looks wonderful. 


Katsokaa noita jääpuikkoja! Monessa talossa on valtavat jääpuikot, jotka voi ulottua talon katolta ihan maahan asti. 

Look at those icicles! They are quite typical and I have seen huge icicles that can reach even all the way from the roof to the ground. 


Aika on taas mennyt niin nopeasti, että kohta tämäkin vuosi on lopussa. Meidän joululoma alkaa 21.12 ja kestää 5.1 asti. Suunniteltiin ekaksi, että oltais vietetty joulu Quebec Cityssä tai New Yorkissa (mun suosikkipaikka!), mutta toisaalta olisi ihanaa vaan levätä kotona ja käydä vaikka Montrealissa ostoksilla. Uusi vuosi vietetään taas kavereiden kanssa Mont Tremblantissa vuorilla. Ja kuten varmaan huomasitte, vaihdoin bannerin, mutta olisi kiva kuulla jos teillä olisi jotain ideoita siihen. Postausideoitakin voisitte lähettää, jos mulla olisi joululomalla enemmän aikaa tehdä niitä :)

Hauskaa joulunodotusta teille kaikille!

Time has flown so fast that this year is almost over. My Christmas break begins on the 21st of December and ends on the 5th of January. We were planning on spending Christmas in Quebec City or in NYC, however, it would also be nice to stay at home and rest, and maybe go to Montreal for a couple of days. Furthermore, for New Years my friends and I will go to Mont Tremblant again. 


I wish you all a nice and relaxing time before Christmas!

With love,
Eve


11 comments:

 1. Siellä on ihan tosi kaunista <3

  ReplyDelete
 2. no jos lomalla ehdit postata, niin tee vaikka ihan sellainen perus joulupostaus teidän joulustanne :-) ja sitten yks olis joululahjapostaus!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joulupostaus on tulossa ja osa joululahjoista varmaan tulee näkymään tulevissa postauksissa :)

   Delete
 3. ihania kuvia :) ihanan jouluisia❤️

  ReplyDelete
 4. Voisitko tehdä postauksen teidän kodista? Tai jos et koko kodista halua niin ainakin sun huoneesta? :)
  sitte olis kiva saada semmonen missä olisit listannu kaikkia eroja suomen ja kanadan välillä eri asioissa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suomen ja Kanadan eroista voisinkin tehdä postauksen :) Huoneesta olen jo tehnyt postauksen, ja mun huone on edelleen melko lailla saman näköinen. Kodistakin olen tehnyt pienen esittelyn ja sit yhdessä Abercrombien vaatepostauksessa on jotain kotikuvia ulkoa. Laitan tähän ne linkit.

   http://canadiancocktail.blogspot.ca/2011/08/welcome-to-my-room.html
   http://canadiancocktail.blogspot.ca/2011/02/my-home.html
   http://canadiancocktail.blogspot.ca/2011/09/abercrombie-fitch.html

   Delete
 5. Oot jotenki nii herttanen ja symppis! Ainaki mitä tän blogin kautta on saanu kuvan susta. Tätä on nii kiva lukee! Ja postausehotuksiin nii mä toivoisin jonkunäköstä postausta sun kodista siellä. Sit jotain sun perheestä, ennyt mitään henk kohtasta mut esim. monta teitä on, asuuks kaikki siellä tms. Sit jotai Kanadasta, miks muutitte, ootteko siellä niinkö ihan pysyvästi tai siis onko mitää semmosta et 5 vuotta asutaan siellä ja sit takas suomeen. Jotain tämmöstä pientä esittelyä kaikesta:) Mut en odot mitää henk. koht. vaa semmost iha perus pientä tietoo:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos, kiva kommentti :) Voin lyhyesti tässä sanoa, että meitä on täällä mun lisäksi iskä, äiti ja mun isoveli, ja sit mulla on vielä yksi vanhempi veli, joka asuu Suomessa. Me muutettiin tänne mun iskän työn takia 3,5 vuotta sitten ja muutetaan pois ensi kesänä, kun mun high school loppuu. Tuossa ylhäällä on linkkejä mun huone ja koti-postauksiin, sieltä näkee ainakin jotain :)

   Delete
 6. Jääpuikot talon katosta kertoo talon huonoista lämpöeristeistä :/

  ReplyDelete