12.1.13

Rockefeller Center, NYCHello,

Manhattanin pilvenpiirtäjät näkee tosi hienosti esim. Empire State Buildingin tai Rockefeller Centerin kattoterassilta. Me valittiin Rockefeller Center ja mentiin sinne just ennen kuin tuli pimeä, niin nähtiin kaupunki päivällä ja illalla.Kristalliputous Rockefeller Centerin aulassaManhattanilla monessa autossa oli tuollainen suoja takapuskurissa, kun parkkipaikat oli niin ahtaat, ettei niistä päässyt pois puskematta toista autoa. Hauskaa viikonloppua teille! Meillä on kohta taas examit, eli isot kokeet kaikesta siitä mitä on tähän mennessä opiskeltu. Pitäisi aloittaa lukeminen jo tänään, kun kuitenkin aika loppuu taas kesken, mutta ei oikein inspiroi, ainakaan nyt... Taidan mieluummin siivota mun huoneen :)

With Love,
Eve4 comments:

 1. ihanan näköstä muru! Ja sinä varsinkin, ja en voi olla rakastamatta tota sun takkia! so jellyyy :( !! miss you honey <3

  ReplyDelete
 2. mitä sun vanhemmat tekee työkseen ja aijotteko enää muuttaa suomeen?

  ReplyDelete
 3. Hei,

  nimeni on Vilma Kokko ja opiskelen Mikkelin ammattikorkeakoulussa kansalaistoimintaa ja nuorisotyötä. Olen lukenut tätä blogiasi jo pidemmän aikaa ja siitä käy ilmi, että olet asunut ison osan lapsuuttasi ja nuoruuttasi ulkomailla, eikö vain? Teen itse opinnäytetyötä kyseisestä aiheesta ja tarvitsisin aineistoa tutkimukseeni. Minua kiinnostaa sinun kokemuksesi ulkomailla elämisestä ja maasta toiseen muuttamisesta. Olisiko sinulla halua kirjoittaa minulle kokemuksestasi pieni kirjoitelma? Sen ei tarvitse olla pitkä, vaan juuri sen pituinen kuin sinun tarinasi on. Aikeenani on kerätä ulkomailla ison osan aikaa viettäneiltä nuorilta/nuorilta aikuisilta kirjoituksia heidän kokemuksistaan ja myöhemmin vielä haastatella muutamia henkilöitä syvemmin aiheesta. Tämän materiaalin pohjalta kokoan tutkimuksen, joka auttaa ymmärtämään paremmin lapsia ja nuoria, jotka käyvät läpi tällaisen kokemuksen.

  Tämän ei pitäisi viedä paljon aikaa sinulta, mutta siitä olisi todella suuri apu minulle! Jos luulet, että haluaisit osallistua tähän, ota minuun yhteyttä (vilma.kokko@mail.mamk.fi) ja saat tarkemman tehtävänannon :). Muistutan vielä, että osallistuminen on täysin anonyymia! Jos tuttavapiirissäsi on muita, joihin voisin ottaa yhteyttä voisitko vinkata myös siitä minulle? Kiitos paljon jo etukäteen!

  Vilma

  ReplyDelete