21.1.13

Nothing but snow


Täällä Kanadassakin on ollut nyt kunnolla pakkasta ja paljon lunta.
 Newfoundlandissa, (joka on onneksi aika kaukana meiltä) satoi lunta niin paljon, että autoista näkyi vain kattoa ja liikennemerkeistä hiukka kärkeä... Lunta oli niin paljon, että ihmiset ei päässyt ulos taloista, ennen kuin ne oli kaivanut tunnelin ulos,  kun lunta oli ovien yläreunaan asti. Kiva yllätys herätä aamulla tuollaiseen lumimyräkkään :)

Nuo valkoiset karvakengät ostin nyt New Yorkista. Ja takki on Moose Knuckles, jonka ostin täältä Kanadasta kaksi vuotta sitten.

With Love,
Eve

5 comments:

 1. haha, Miten ihmeessä voi tulla niin paljon lunta? :D Nuo kengät ovat kyllä söpöt :)

  Täällä ei niin hirveän hyvin lumi pysy maassa, mutta alpeilla tietenkin on kunnolla :)

  http://life-in-switzerland-jossu.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 2. Upeita kuvia! Ja noi kengät on yyber ihanat :)))

  ReplyDelete
 3. Ihana blogi ! Oot tosi kaunis ja toi banneri on upee :)

  Käythän kattoo meiän blogin :) ?
  http://letsgetlostheyy.blogspot.fi

  ReplyDelete
 4. eksyin tänne sun blogiin, ja ihastuin kuviin ja sun tapaan kirjottaa :) oon vaa vähän pihalla, että missä asut, ja että ootko siellä vaan tyyliin vuoden vai ootko muuttanu sinne lopullisesti tai asunu siellä koko ikäs ? sori ku kyselen mut tää blogi vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta !:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos! :) oon asunut Ontariossa Kanadassa kesästä 2010 alkaen ja muutettiin tänne mun isän työn takia. Asun täällä ainakin kesään 2014 asti, eli siihen asti kun High School loppuu, sit menen opiskelemaan todennäköisesti Eurooppaan, ehkä Englantiin :)

   Delete