25.8.12

Summer Part I


Heipsun,

Sori, kun mun kesä meni niin etten ehtinyt postata ollenkaan. Olen nyt takaisin Kanadassa ja ajattelin tehdä niin, että teen muutaman kuvapostauksen, niin näette hiukan mitä mun lomalla tapahtui. Nämä ekat kuvat on Kotkan meripäiviltä, kun oltiin siellä Pepin poikaystävän luona Juulin, Pepin ja Enjan kanssa. Meillä oli tosi hauskaa, oltiin tivolissa ja kuljeskeltiin ympäriinsä joka puolella. Ja sain vihdoinkin taivaallisen hyviä makkaraperunoita, joista Kanadassa ei voi uneksiakaan. Täällä ne laittaa aina jotain ihme löllökastiketta perunoiden päälle, eikä grillimakkaratkaan maistu yhtä hyvälle kuin Suomessa...

On muuten ihan hassu olo, olen fyysisesti täällä Kanadassa, mutta henkisesti vielä Suomessa. Ja on jo nyt kauhea ikävä kavereita!


With love,
Eve

  

11 comments:

 1. kotkan meripäivät wuhuu!!! I was there too (;

  ReplyDelete
 2. Kivoja kuvia ja ootte kaikki niin kauniita! :)
  ♥: starsindark.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. siis olitko sä kanadassa vaihto-oppilaana ja tulit kesän alussa takaisin? miksi siis olet taas siellä?:) sori jos oot joskus aiemmin kertonut mutta en oo niin tarkasti blogiasi seurannut!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eve asuu Kanadassa.Näin mun mielestä Eve on joskus täällä blogissaan kertonut :)

   Delete
 4. Joidenkin postausten perusteella vaikuttaa siltä kuin sinua harmittaisi asua Kanadassa. Ymmärrän kyllä sen koska olet asunut vuosia myös Suomessa ja olet suomalainen ja tämä maa on toinen kotisi mutta kuinka paljon nautit Kanadassa olemisesta? Harmittaako sinua koskaan lähteä Kanadasta? Olethan asunut sielläkin jo hyvän aikaa. Mitä kaikkea positiivista Kanadassa asumisessa on ollut? Olet varmasti saanut sieltäkin paljon uusia ystäviä, oppinut kielen hyvin ja nähnyt paljon sellaisia asioita, mitä Suomessa ei ole voinut nähdä ja kokea. Asuisitko mieluummin Suomessa vai Kanadassa? Ja kuinka kauan teidän perhe aikoo vielä asua Kanadassa vai oletteko asettuneet sinne ihan pysyvästi?
  Olisi hauskaa jos kirjoittaisit joskus postauksen Kanadassa asumisen iloista ja suruista (risut ja ruusut) ja vertaisit tätä jotenkin Suomessa asumiseen ja elämiseen. :)

  ReplyDelete
 5. ihanat noi vaaleet reikähousut!:) ja ootte tosi nättejä kaikkI!

  ReplyDelete
 6. Ihania kuvia taas <3 :))) Lisää postauksia vaan!

  ReplyDelete
 7. monta vuotta oot asunu kanadassa?:)

  ReplyDelete
 8. Ihania kuvia susta ja sun kaverista Eve!! :)) oot nii pjuuti <3

  ReplyDelete
 9. onko/oliko sulla poikäystävää siellä kanadassa? :)

  ReplyDelete