9.1.12

Last Days of Vacation


Koulu alkaa tänään ja lomat on taas vähäksi aikaa vietetty... Ehdin olla muutaman päivän Mont Tremblantissa lautailemassa. Oli kivaa, vaikka silloin kun me tultiin, oli tosi kylmä ja rinteissä oli ollut jopa -40°C. Onneksi loppupäivät oli lämpimämpiä. Sieltä mulla on tosi vähän kuvia, kun en kuljettanut kameraa mukana melkein ollenkaan. Voisin kuitenkin yrittää tehdä siitä myöhemmin pienen postauksen.

School starts today and our holiday is over. I spent a couple of days in Mont Tremblant. It was really nice even though at the beginning it was a bit too cold (-40°C on the hills). Vaikka joulu on jo ohi, täällä on vielä tosi paljon jouluvaloja. Nämä kuuset on varmaan meidän asuntoalueen hienoimmat. Tuo talokin on ihan mieletön, valtavan suuri ja seinät on tehty pronssinvärisistä peileistä. 

Even though Christmas is over, we still have quite a lot of christmas lights.


Tässä sitten jotain sekalaisia kuvia mun joululahjoista ja hankinnoista. Tämän UGG-hoitopaketin ostin, että mun uudet UGGit pysyisi hyvässä kunnossa. Olen käyttänyt vasta tuota suojasprayta, joka ainakin vaikutti tosi hyvältä.

Here are some things I bought for myself or got as a Christmas present. I bought a UGG Care Kit, because I want to try and keep my new UGGs nice and clean. I've used the water and stain repellant, and it seems to be quite good. 

Hunterin kumpparit sain lahjaksi, sillä täällä ei todellakaan voi aina kulkea UGGeissa. Tiet on usein täynnä loskaa, jossa on ihan hirveästi suolaa, joka taas tekee kaikkiin kenkiin (paitsi kumppareihin) ihan hirveät valkoiset jäljet. Housujen lahkeetkin näyttää välillä ihan kaameilta, jos ne on kastunut kävellessä.

Hunter boots are very practical in Canada, since you don't have to care about salt stains.Hunterin kumppareihin saa ostaa sisäsukkia, joiden varret käännetään tuohon ulkopuolelle. Mulla on nyt valkoiset fleecesukat ja sit kans nuo, joissa on musta-valkoinen karva. Olisin halunnut myös punaiset, mutta niitä ei löydy mistään. Hyvä kun mun kumpparikoko löytyi Torontosta, kun sekin on ollut joka puolelta loppu. 

And these fleece welly socks are warm and cozy. I wish I could find red fleece welly socks somewhere.Ja tässä vielä pari kuvaa Abercrombie & Fitchin pyjamapöksyistä, jotka ostin Torontosta. Käytän näiden kanssa ihan tavallista tummaa t-paitaa. 

These pajamas I bought from Abercrombie & Fitch in Toronto. With them I use just a regular dark t-shirt.
Mukavaa koulunalkua teille kaikille, kiva kun taas näkee kavereita :) Postaan myöhemmin lisää lopuista lahjoista ja ostoksista.

I wish you all had a nice vacation and you are ready to start school :)With love,
Eve

8 comments:

 1. ihanan näkösiä noi kaikki jouluvalot! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitti, täällä oli kyllä hienoja jouluvaloja :)

   Delete
 2. upeita kuvia ja aivan ihanat noi yöhousut! :)

  http://incomplete-sanni.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. ihania kuvia :-) upea blogi sulla ♥

  http://www.josku-neverstopdreaming.blogspot.com

  ReplyDelete