13.2.11

Snowboarding  


Hello my Dear Readers,

Sori, että en ole ehtinyt kirjoittamaan aikaisemmin. Meillä on ollut koulussa jatkuvasti kokeita, ja tylsintä on, että kevät tulee olemaan samanlaista pänttäämistä. Mutta onneksi koulussa on välillä jotain kivaakin, esim. ensi viikolla on "spirit week", eli joka päivä on joku pukeutumisteema ym. ohjelmaa. 

Mulla on ollut nyt 3 lumilautailutuntia. Johnny, mun opettaja (sinitakkinen kaveri kuvissa), on tosi kiva ja se opettaa hyvin. Oli ihan erilaista tulla rinnettä alas, kun joku sanoo mitä pitää tehdä. En kaatunut kertaakaan, ja lumilautailu tuntui tosi kivalta. Ja kun me oltiin lautailemas keskellä viikkoa, niin rinteissä oli paljon enemmän tilaa kuin viikonloppuna. Täällä suurin osa käyttää kypärää, siks mullakin on yleensä...  

Johnny muuten heti tiesi, missä Suomi on. Kaikki eivät ollenkaan tiedä, osaavat kyllä sijoittaa Suomen Eurooppaan, mutta ei välttämättä sen enempää. Kerran kun mun iskä meni Torontossa taksiin, se kuski rupes kyselemään, mistä maasta iskä tulee, ja iskä sanoi "Finland". Kuski totesi, että "Aah England", jolloin iskä korjasi, että "Not England, Finland". Vieläkään se kuski ei tajunnut ja sanoi vaan "Aah Binland". Iskä toisti Finland vielä kerran, jolloin kuski oli muutaman minuutin hiljaa ja sitten yhtäkkiä sillä välähti: "Ok, now I know, it's ZINGLAND!"  Ja sitten mun iskä luovutti... Tää juttu naurattaa mua aina :)

Mutta nyt mun pitää ruveta lukeen matikan ja ranskan kokeisiin, jotka on huomenna. 

Sorry I haven't had time to write earlier since I had a lot of tests in school. And for me that isn't any fun... but luckily usually there's something nice happening, like next week we will have a spirit week. Every day we will have a theme for clothing and also some extra programs.

I have now had 3 snowboarding lessons. Johnny, my teacher (the one with the blue jacket), is very nice and he teaches well. It was so different to snowboard when someone tells you what to do. I didn't fall at all and snowboarding was a lot of fun. Since we were snowboarding in the middle of the week, there were not so many people which was also nice.

Btw, Johnny knew immediately where Finland is located. Not everyone knows, they can place Finland in Europe, but that might be all. Once my father went to a taxi in Toronto, and the driver asked my dad where he is from. My dad answered "Finland". The driver said " Aah England" so my dad corrected him "Not England,  Finland". The driver still didn't get it, because he answered "Aah Binland". My dad repeated Finland once again, and then the driver was quiet for a couple of minutes until he said: "Okay, now I know, it's ZINGLAND!". Then my dad gave up... This story always makes me laugh :)

But now I have to start studying for my math and french tests, that are tomorrow. 

With love,
Eve

12 comments:

 1. iha sika kiva lukee näit sun juttuja, koska oon menossa quebeciin vaihtoon ens kesänä. :))
  muutenki tosi ihana blogi sulla!

  ReplyDelete
 2. haha:D toi taksi juttu xd
  oot niin kaunis!! ja ihana blogi love it

  ReplyDelete
 3. ooooooooooooooooi sooo fun kiva postaus !:) <3

  ReplyDelete
 4. miten nää kanadalaiset lausuu sun nimen? :o

  ReplyDelete
 5. aa loov tää sun blogi <3

  ReplyDelete
 6. Oi ihanan pirteitä kuvia! :) Sun hymys on tosi sulonen ja aurinkoinen! Oon uus lukija ja varmasti jatkan tän blogin "stalkkaamista"! :D

  ReplyDelete
 7. ihana postaus ja kuvat on ihanii :) sun takki ja pipo, love them ! <3 Ja ei hele toi taksi juttu, hajosiinköö? :D

  ReplyDelete
 8. ooi vitsi munki tekee mieli nyt oppii lautailee ihan kauheesti :D ja mä en meinannu aluks tunnistaa et sä oot nois ekois kuvis, näytät tosi vanhalta siis hyvällä tavalla :D mut oot ihana ja tää blogi kans <3

  ReplyDelete
 9. hahah :D rupes naurattaa toi taksi juttu :D lalala kiva postaus eve <3

  ReplyDelete
 10. Ihana harrastus toi lumilautailu. Oon harrastanu sitä jo melkeen 7 vuotta. :) Siihen hurahtaa täysin.

  ReplyDelete
 11. hiih vähä toi on söpö toi sun lautailun opettaja:)

  ReplyDelete
 12. Anonymous: Sul tulee olemaan varmaan tosi kivaa! Kiitos :)

  Anonymous: haha :D kiitos!!

  kaisa: ooooooooii kiitos <3

  Anonymous: Tääl kanadas käytän nimee Eva (kun se on mun virallinen nimi ja eve on mun toisesta nimestä lyhenne). Niinku ootsä kuullu ku joku vaik tv:ssä lausuu Eva Longorian nimen ? Nii se kuulostaa siltä :)

  Anonymous: kiitti ! :)

  Julia: voi kiitos paljon (: !

  Peppi: hahah joo :D thanks beib :) <3

  Enya: haha voi höppänä :) kiitos ! <3

  omppu: hehe :p kiitos pupu <3

  Iida: sä oot sit varmaa tosi hyvä !! :)

  Anonymous: haha juu ja se oli tosi kiva :)

  ReplyDelete