25.2.11

Makeup Paradise


Hello again,

Kanada vois olla meikkiparatiisi! Ihan siitä syystä, että täällä on tosi usein sellaisia kampanjoita, että kun ostat tietyllä summalla (yleensä noin 40 dollarilla, eli noin 30 eurolla) meikkejä, saat kaupan päälle ihan kunnon tuotteita tai sitten voit ostaa edullisesti jonkun jättipaketin. Esimerkiksi tämä Estée Lauderin kultainen paketti maksoi jotain 70 dollaria, kun mun äiti ensin osti muutamalla kympillä yhden Estée Lauderin tuotteen.

Canada could be a makeup paradise! Just for the reason that quite often there are special campaigns for makeup products. For example if you buy some makeup product that is worth over 40 dollars, you can get some other products for free. And these products are really good, not just some samples. Or there is an offer that if you buy some makeup, then you can buy an expensive package of products with a very low price. This golden Estée Lauder package cost about 70 dollars when my mom first bought another Estée Lauder product worth about 30 dollars.

Tässä kuvassa on osa Lancomen meikeistä ja pussukoista, jotka on tullut kaupan päälle, kun on ostanut esim. Lancomen ripsarin. Lancomen meikit on täällä samanhintaisia kuin Suomessa, mutta nämä lahjat tekee niistä tavallaan edullisia. Ainakin mun logiikalla.....Ja niissä paketeissa on ollut lisäksi vielä kaikenlaisia ihonhoitotuotteita, Lancomen uusia voiteita ja tehotippoja, mutta ne mä olen antanut äidille, niin sekin on iloinen. Ja nuo kaikki huulipunatkin on oikeastaan äidille, sillä mä en käytä huulipunaa. Nuo 3 purkkia on Lancomen mineraalimeikkejä, jotka tuli kaupan päälle, kun osti Lancomen ison siveltimen (vai olikohan se toisin päin :) joka tapauksessa mä halusin ostaa sen siveltimen ja nuo purkit oli samas pussis).

Here you can see some of my Lancome products and little bags that I've got for free when I've bought for ex. a Lancome mascara. Lancome's products cost here about the same as in Finland, but because of these free gifts the price is actually quite reasonable. At least according to my logic... Furthermore in those free packages there are always some nice Lancome skin care products and special serums that I give to my mom so she is happy too. And I give those lipsticks to her as well, because I don't use lipstick. Those 3 open jars are Lancome's mineral make-up powders that I got after I bought a Lancome's brush (or maybe it was the other way round :) anyways I wanted to buy that brush and those three jars were in the same bag).

Nämä Lancomen Juicy Tubes huulikiillot oli kans tosi edullisia, kun niitä osti useamman kerralla. Ja nuo siniset pullot ovat Lancomen silmämeikin poistoainetta, myös joku lahja jonkun oston yhteydessä.

These Lancome's Juicy Tubes lip glosses were also quite cheap when you bought them as a package of six. And those blue bottles are Lancome's eye make up removals, also a gift when I bought something else.

Tässä on kuitenkin se perussetti, jota käytän joka päivä. Lancomen Teint idole meikkivoide, Diorin Extreme Fix settingpuuteri, Diorin luomiväripaletti (Cannage Color Collection Eye Palette), Lancomen Oscillation ripsari, Estée Lauderin rajauskynä ja Lancomen kulmakynä. Ja lopuksi Lancomen aurinkopuuteria, Star Bronzer (tuo pensseli on tosi ihana) ja huuliin hiukka Juicy Tubes huulikiiltoa. 

Here you can see the basic set I use every day. Lancome Teint idole makeup, Dior Extreme Fix setting powder, Dior Cannage Color Collection Eye Palette, Lancome Oscillation mascara, Estée Lauder eye pencil and Lancome powder pencil for the browns. And finally Lancome's  Star Bronzer (that brush is very good) and some Juicy Tubes lip gloss. 


With love,
Eve

18 comments:

 1. omg vhä kiva !(; oikeesti eve oot iha über kaunis ja söpö ♥ ja sun blogi on ihana !!!1 :D

  ReplyDelete
 2. Oivoi lentolippu kanadaan siis ! :D

  ReplyDelete
 3. apua mä haluun sinne :(

  ReplyDelete
 4. Asutko sä niinuk Kanadas, vai ooks jossain vaihdos vai mitä? Kerro vähän ittestäs :)

  ReplyDelete
 5. oi ihania kaikki, ottaisin ne vaikka heti itelleni! :)

  ReplyDelete
 6. Täällä päin Suomea Sokoksissa on myös niin, että jos ostat muutamalla kympillä kosmetiikkatuotteita, saat kaupan päälle pieniä hiuslakkanäytteitä, ripsareita ja muita näytteitä. Kanadassa näyttää olevan vielä enemmän näitä tarjouksia ja ilmaisnäytteitä, mikä on mun mielestä ihan kivaa ja täälläkin vois olla enemmän, koska onhan ne tarjoukset ihan kivoja. :)

  ReplyDelete
 7. ootko muute hyvä koulus tai mikä sun keskiarvo oli? oot super nätti :)

  ReplyDelete
 8. ihana postaus eve !!!
  mua vaa häiritsee välil ku noin tekstit sujahtaa tonne kuvan viereen ja niit on tosi hankala lukee. vaik tiedän ettet tarkotuksella niitä sinne ole laittanut :)
  miss you!!

  ReplyDelete
 9. huhhuh eve ! ihanat noi meikit :)) ahh canada on kunnon makeup heaven <3

  ReplyDelete
 10. Hihi ihan mahtavaa että Kanada on tollanen meikkitaivas :D! Oon nimittäin menossa sinne ens kesänä reiluks viikoks :)

  ReplyDelete
 11. voisitko tehä videopostauksen mis puhut esim enkkuu? :) ois tosi kiva! :D

  ReplyDelete
 12. ella: kiitoooos ! :)

  leija: joo hyvä ajatus :D

  Anonymous: tänne siis :D

  Anonymous: Joo, mä asun täällä mun perheen kanssa. Me muutettiin heinäkuun lopus viime vuonna ja tarkoitus olis olla täällä 4 vuotta. Alotin blogin pitämisen täällä, joten mun ekois postauksis on enemmän juttua muutosta, koulusta yms :)

  katri: kiitti :p

  Iida: joo, kaikki ilmaiset lahjat on kivoja :)

  Anonymous: kiitti :) mun koulu on tosi vaativa ja meillä on ihan valtavasti kokeita ja läksyjä. Mun keskiarvo on hiukan yli 8.

  Anonymous: kiitti, kiva kun tykkäsit! mut harmi, jos toi teksti menee tollai, mun koneella se menee kuvien alapuolelle ihan normaalisti.

  Peppi: hahah, kiitti Peppi <3

  Anonymous: kiva juttu, seuraa sitten tavaratalojen tarjouksia :)

  sonya: voi apua, mä en oikein tiedä, onko videopostaus mun juttu :)

  ReplyDelete
 13. wouuu! aika meikkiparatiisilta näytttää:)

  ReplyDelete
 14. JOO VIDEOPOSTAUS OIS NII HYVÄ!!!
  ois kiva kuulla sun äänt pitkästaikaa ja et onks sun enkku parantunu :) pistä harkintaan ;)

  ReplyDelete
 15. mul nägyy bloggerin etusivul et sul ois joku tollane bikinipostaus juttu mut sitä ei näy nyyh :( se vaikuttaa mielenkiintoselt :D ois kiva lukeee tommone :)

  ReplyDelete
 16. mullakin näkyy etusivulla että ois tollane bikinipostaus mutten nää sitä =(

  ReplyDelete
 17. JT: kiitti :)

  maria: joo, sitähän tää on :p

  Anonymous: haha... voin pistää harkintaan :)

  Anonymous: voi että, se bikinijuttu lipsahti sinne vähä liika aikaisin, se ei ollu ollenkaan valmis, mut bikineistä lisää viimeistään caribian jutun yhteydessä :D kiva jos se vaikutti mielenkiintoiselta :)

  Anonymous: hassu juttu, että se näkyy vieläkin :p, joo se bikinipostaus lipsahti liika aikaisin, kun se ollu vielä valmis, mut bikineistä lisää viimeistään caribian postaukses :D

  ReplyDelete