20.2.11

Crystal GardenHello my readers,

Tosi kivaa, kun mulle on tullut ihan valtavasti uusia lukijoita. Kiitos teille ja tervetuloa! Toivottavasti tykkäätte. Erityiskiitos Kaisalle ,  jonka blogin ansiosta moni on löytänyt tän mun blogin :)

It's so nice that I have gotten sooo many new readers. Thank you and welcome! Special thanks go to Kaisa  who made it possible for so many of you to find my blog :)Täällä oli perjantaina eka kevätpäivä, 12 astetta lämmintä ja aurinko paistoi. Ajattelin jo, että nyt se kevät alkaa, ihanaa, mutta eilen satoi taas lunta vaakasuoraan ja oli -10 astetta pakkasta. Ainut hyvä puoli pakkasissa oli, että keskustan puiston "Crystal Garden" avattiin uudestaan. 

Crystal Garden on täynnä jääveistoksia, kun täällä oli jääveistoskilpailu. Halusin mennä sinne kuvaamaan, mutta aurinko oli kuitenkin sulattanut ne patsaat niin, että suurin osa oli jotenkin rikki. Harmi. Seuraavana vuonna menen taatusti ajoissa. Tässä jotain kuvia sieltä, ei kuitenkaan mun ottamia. Saatte jotain ideaa, millaista siellä oli ennen lämpöaaltoa...

We had a first spring day on Friday, +12 °C and the sun was shining. I got so excited because I thought that spring had started, until yesterday it was snowing again and it was very cold. The only good thing about the cold weather was that they reopened the Crystal Garden, which is full of ice sculptures due to an ice sculpturing competition. I wanted to go there and take photos. However the sun had melted the sculptures so much that many of them were already broken. That was a pity. Next year I will go there in time to get photos. Anyways, here you have some photos, not taken by me. So you get an idea how it looked before the warm weather...


Sitten joka viikonloppu siellä puistossa oli DJ soittamas musiikkia. Hauska juttu oli, että se DJ oli sellaisen läpinäkyvän kuplan sisällä, ettei se paleltuisi :)

Every weekend they had a DJ playing music. The funny thing was that the DJ was inside a bubble that he won't freeze :) 
Ja hei, ihanaa hiihtolomaa sinne Suomeen. Have fun!

With love,
Eve 

12 comments:

 1. Löysin sun blogin vasta äsken ja tää on aivan ihana! Mä oon sulle niin kateellinen ku sä saat asuu siel Kanadassa; ))<3

  ReplyDelete
 2. mä kyllä löysin tän bloglovinin etusivulta ;) niin kaisan blogista en oo ikinä kuullukkaa :D

  ReplyDelete
 3. Noniin, en tiiä ootko kertonu missään vaihees mut siis kauan sä oot siel? Vuoden, kaks vuotta, koko loppu elämäs? :DD Tyhmä kysymys..?

  Niin ja plis tee kysymys postaus! :) Tiiän, et varmaan tosi monil olis paljon kysyttävää sun elämäst Kanadassa :)

  ReplyDelete
 4. oiiii vitsi noi on hienoi ja vähä läppä toi dj kupla XD mut nii eve kysymyspostaus ois good! :)

  ReplyDelete
 5. Tosi kiva blogi sulla! :)
  Täytyy alkaa seurailee!

  http://borntobeasuperstar-ellu.blogspot.com/

  ReplyDelete
 6. Oi miten ihania kuvia ja todella mielenkiintoinen blogi sulla! :)

  ReplyDelete
 7. kuin kylmä siellä on nyt? :s :------D

  ReplyDelete
 8. Mä löysin myös tän sun blogin vähän aikaa sitten ja tykästyin välittömästi! Tää on aivan ihana ja kirjotat tosi kivalla tyylillä. :)

  ReplyDelete
 9. Anonymous: voi kiitti :) Tääl on kyl tosi kiva asua :D

  mira: joo, tosiaan nyt on tullut bloglovinin kautta paljon lukijoita, mut kun kaisa teki Top 5-blog postauksen ja mun blogi oli siinä, niin sieltäkin tuli uusia lukijoita :)

  Anonymous: Ei yhtään tyhmä kysymys :) Meidän olis tarkoitus olla tääl 4 vuotta, että mä saan käytyä high schoolin loppuun. Sen jälkeen haluaisin mennä jonnekin ulkomaille yliopistoon (eurooppaan tai usaan). Ehkä mä teen kysymyspostauksen jossai vaihees :)

  kaisa: hehe, aika hyvin keksitty laittaa dj kuplaan :D joo, kysymyspostaus olis varmaan hyvä :)

  ellu: Kiitti :)

  Noora: kiitos paljon :p

  Roosa: tääl on nyt tosi aurinkoista ja pakkasta jotain -15 astetta.

  Iida: kiitti, kiva kun tykkäät :)

  ReplyDelete
 10. heippa,sul on ihana blogi ja mä innostuin todellakin lukee tätä :)! tiedätkö onko mahdollista seurata blogeja ,vaikka ei itse haluisi kirjoittaa sellaista ? kun alkaa olla rasittavaa kirjoitella blogien nimiä paperilapulle jonka sitten viellä aina kadottaa :D joo,niin mulla olis kysymys :) luin sun blogia ja siis en saanu selville että missä asut tai siis miksi asut ulkomailla ja missä ja minkä takia muutit sinne ? oletko ikinä asunut suomessa ja kauan aiot vielä asua ulkomailla =)? kiinnostaa vaan:) toivon että vastaat

  ReplyDelete
 11. stasie: thank you ! :)

  Anonymous: kiitos paljon ! :) kyllä blogeja voi seurata vaikka ei itse kirjoita blogia. Voit tehdä esim käyttäjän täältä https://www.google.com/accounts/NewAccount
  ja sitten mennä blogiin ja klikkaa lue blogia :) sori en osaa sitä kovin hyvin selittää :D ja juu oon asunu suomessa 5 vuotta (2005-2010) ja asun siis nyt kanadassa, isäni työn takia ja aiotaan asua täällä 4 vuotta :)

  ReplyDelete